DE PIANO IN HUIS ALS MEUBELSTUK NET ZO MOOI!

Misschien heb ik me onbewust laten inspireren door ‘Boer zoekt vrouw’, waar boer Herman met zijn dames natuurlijk niet uitgesproken raakt over de muziek. Zelf ben ik opgegroeid in een gezin waar muziek ook een belangrijke rol speelde. Daarom dan ook bij deze een post vol met pianoinspiratie.

Het was eigenlijk nooit stil in huis. Zo kwam er een aantal jaren terug dan ook een piano in huis. Het grappige eraan: hij was super vals, maar het stond gewoon zo mooi. Inmiddels staat hij er nog steeds, nog steeds vals! Maar een gave eyecatcher in het interieur. Zo spotten we de piano eerder al in de binnenkijkers bij Greet en Maurice (in het wit), bijna Willemijn (in het zwart) én bij Inge. (zacht roze!).

De piano als extra pronkstuk

Natuurlijk zijn er zat muzikale mensen onder ons die ook piano spelen en dan ook een prachtig exemplaar hebben én kwijt moeten in de ruimte. Het liefst ga je er ook zo achter zitten en staat hij niet ergens in een hoekje weggedrukt. De akoestiek moet natuurlijk ook nog eens goed zijn. Maar hoe zorg je er nou voor dat de piano onderdeel wordt van de ruimte en er perfect bij gaat passen?

De piano in huis als meubelstuk. Net zo mooi!

Sommige exemplaren zijn natuurlijk al prachtig van zich zelf, maar een aantal kunnen ook een heuse opknapbeurt gebruiken. Een juiste kleur kan wonderen doen. Vaak is een neutrale kleur voldoende en zo past hij dan in ieder interieur. Wat ook kan helpen is om boven op de piano een aantal leuke accessoires te zetten. Denk hierbij aan een klok, een gave plant of een mooi aandenken aan een reis. Ook kun je er natuurlijk iets boven hangen. Heb jij ook een piano of ander instrument in de ruimte staan? Hoe betrek jij die in de ruimte?

De piano in huis als meubelstuk. Net zo mooi!
De piano in huis als meubelstuk. Net zo mooi!
De piano in huis als meubelstuk. Net zo mooi!
De piano in huis als meubelstuk. Net zo mooi!
De piano in huis als meubelstuk. Net zo mooi!

Beeld gevonden via:

1. Anettes Hus. 2. Mariekke. 3. Rosalie Noordam (styling), Anouk de Kleermaeker (fotografie) voor VT Wonen. 4. Bo Bedre. 5. French by Design. 6. Dos Family. 7. Stadshem. 8. Tizianatosoni.

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT