HEERLIJK WEGDOMMELEN IN EEN HANGSTOEL

Ik vind het heerlijk: lekker wegdommelen in een schommelende stoel met een tijdschrift in je handen en langzaam in slaap vallen. Yes, daar ben ik goed in. Mijn grootste eis in een interieur is dat het niet alleen mooi moet zijn, maar ook zeker een toegevoegde waarde moet geven qua comfort. Nou, een hangstoel doet dat.

En hij is prachtig! Vooral de rotan variant zie je nu in vele interieurs terug komen. Het fijne aan dehangstoel is dat hij hangt. En dus in veel woningen kan. Van groot tot klein, want dehangstoel oogt luchtig omdat hij natuurlijk zweeft wat weer een ruimtelijk effect geeft aan je interieur. En laten we eerlijk zijn, iedereen wil toch een luchtig interieur?

De populairste hangstoel op dit moment is toch wel echt de rotan variant. Deze zie je overal verschijnen. Het populaire item van dit seizoen. Wat prachtig past in de nog steeds populaire woontrend urban jungle. Heb jij al zo’n hangstoel thuis hangen?

Heerlijk wegdommelen in een hangstoel

Heerlijk wegdommelen in een hangstoel
Heerlijk wegdommelen in een hangstoel
Heerlijk wegdommelen in een hangstoel

Beeld gevonden via:

1. Onbekend. 2. Interior Junkie (huizentour bij Anne). 3. Est Magazine. 4. The Life Creative Blog. 5. Studio Home Online. 6. Urban Casa. 7. Lil. 8. Roomed.

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT