HELLO MOTIFLOW

Mensen, wat is het toch fijn om fluitend naar je werk kunt gaan omdat je er zin in hebt. Wanneer een passie en werk samenkomen. Motiflow was zo’n baan die voorbij kwam waar ik wel op moest solliciteren en dat ik toen ook nog aangenomen werd was natuurlijk helemaal een feestje! Inmiddels zijn we alweer 5 maanden verder en heb ik het ontzettend naar mijn zin. En omdat ik denk – of eigenlijk vind dat jij ook kennis moet maken met Motiflow schrijf ik dit blog. Om eens uit te leggen wie we zijn en wat we doen.

Motifow is een online community die in eerste instantie is ontstaan voor de surfacepattern designer. Een wat? Een designer die patronen maakt, dus een herhaaldelijk beeld. Wanneer een designer zijn of haar patroon bij ons upload komt deze op de website – www.motiflow.com te staan en kun je zowel als consument als reseller bij ons bestellen. Wanneer jij een design gebruikt van een ontwerper op het door jouw bestelde product – krijgt de designer daar 10% FEE voor. Inmiddels staan er maar liefst 10.000 patronen op de website aangeleverd door zo’n 400 designers – genoeg keuze lijkt me?

Als consument kun je losse stof bestellen – behang of cadeaupapier. Voor de creatieveling natuurlijk fantastisch!  Dit aanbod is voor de reseller uitgebreider. Wil je daar informatie over? Laat het mij vooral weten dan zorg ik er voor dat je deze informatie ontvangt.

Wat mijn werk nog leuker maakt is dat ons huis af en toe wordt gebruikt als fotostudio om content te creëren voor Motiflow. We hebben nu inmiddels twee verschillende stijlen bij ons thuis weten neer te zetten. ‘Fox fire’ en onze nieuwste trend ‘Into the deep’. Deze zijn terug te vinden in de Motiflow brochure maar ook op de social media kanalen.

Net zo enthousiast als dat wij zijn? Neem een kijkje op de Motiflow website. Heb je liever nog meer informatie? Stuur mij gerust een berichtje.

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT