INDUCTIEBESCHERMER

De zwarte keuken, onze zwarte keuken, onze black beauty. Tot op de dag van vandaag hebben wij absoluut nog geen spijt gehad van onze keuze om voor zwart te gaan. We wilden dan ook wel echt álles zwart, de spoelbak, kraan, inbouwapparatuur en de inductieplaat natuurlijk.

We hebben een behoorlijke keuken van 5,30 meter lang. Veel opslagruimte en ook werkruimte. Alleen moet ik eerlijk toegeven dat ik – wanneer we een verjaardag hebben of ik ga iets lekkers bakken – dan iets te weinig werkruimte heb.

Ik had er eerlijk gezegd nooit zo bij stilgestaan dat daar iets voor zou zijn. Ik ben zo’n iemand die dan toch voorzichtig iets op de inductieplaat zet. Maar natuurlijk vermijd ik dit het liefste. Maar toen was daar ineens een instagram post van Linda van @deensezomer een tijd terug. De oplossing; een Inductie Beschermer. Ik was meteen om, wat een uitvinding was dat. Het probleem waar ik al die tijd tegen aanliep was gewoon een oplossing voor.

 

Je kunt de inductie beschermer in allerlei formaten krijgen maar ook in verschillende kleuren als afbeeldingen. Als jullie mij al een tijdje volgen weten jullie dat ik nou niet echt een grote fan ben van veel kleur in het interieur. En omdat onze keuken juist zo krachtig is door zijn zwarte uiterlijk koos ik ook voor een simpele zwarte inductie beschermer. Ik heb de afmetingen doorgegeven en Dietrix was zo fantastisch lief om deze bij mij langs te brengen op het werk.

De inductie beschermer zat netjes opgerold in de doos. Je kunt hem dus ook nog eens super makkelijk opbergen door hem op te rollen en in je keukenkasten(lades) te bewaren.

Bij gebruik leg je de inductie beschermer over je inductieplaat en je kan erop zetten wat je wilt zodat je plaat niet beschadigd en als nieuw blijft. Ik kan nu dus gerust al mijn bakspullen uit gaan stallen en een heerlijke cake gaan bakken.

Ook nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op www.inductiebeschermer.nl

 

 

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

COMMENTS (1)

  • @deense_zomerjuni 13, 2019 8:10 pm

    Reply

    Wat lief dat je mij noemt Lisa! Hij staat prachtig!

LEAVE A COMMENT