Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

Ik leef inmiddels in twee huizen, zo gaat dat hè. Hoewel ik nóg netjes met m’n ”tengels” van m’n vriend zijn huis en inrichting afblijf -want hij heeft een goede smaak! Stond er al wel al langere tijd nieuwe raambekleding op de planning. Maar goed, dan is de vraag wat moet er komen? En toen was daar Inside Blinds, ”perfect timing” noemen ze dat ook wel. Maar wat – een – keuze..

Nu weten wij beide heel goed wat we mooi vinden, maar doordat er zoveel keuze is hebben we toch ook zeker de mening gevraagd van de experts van Inside Blinds. Mijn vriend heeft een jaren ’30 woning in de binnenstad van Dokkum. Met in de voorkamer twee prachtige hoge, grote ramen zoals je ze kent in jaren ’30 woningen. Dé plek waar de nieuwe raambekleding komt. Er hingen rolgordijnen maar het liefst zouden we voor een iets warmere sfeer gaan, meer passend bij de rest van de woning. 

”INTERIOR INNOVATION FROM WITHIN.”

Na het sturen van een paar foto’s en het aangeven van materiaal voorkeur heeft Inside Blinds ons geadviseerd. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen. We zijn uitgekomen op zwarte houten jaloezieën met licht grijze overgordijnen in een rijke linnen look. Wanneer zo’n keuze definitief is is het altijd spannend – wordt het zoals we in gedachten hadden? 

Maar het is absoluut geworden zoals we hadden gehoopt. Wat een verschil! Hiervoor hingen er geen gordijnen maar dit maakt het zo knus en geeft een luxe en warme uitstraling aan het geheel – het klopt nu. Daarnaast draagt het ontzettend goed bij aan de akoestiek in de ruimte. De rijke stof in combinatie met de zwarte jaloezieën zorgt voor een prachtige combinatie in materialen die er echt uitspringen!

”Daarnaast draagt het ontzettend goed bij aan de akoestiek in de ruimte.”

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Inside Blinds? Klik dan hier en krijg ook keuzestress, haha! – laat je vooral inspireren door alle mooie interieurs die ze ook al hebben mogen voorzien van raambekleding. Kijk dan op de instagram pagina, die staat er vol mee! 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

november 26, 2019

HELLO MOTIFLOW

LEAVE A COMMENT