LEUK JE TUIN OP MET TUINVERLICHTING

Helaas heb ik zelf geen tuin, maar gelukkig genoeg vrienden en familie in de buurt met wel heerlijke tuinen. Helaas begint het natuurlijk op een bepaald tijdstip te schemeren. Nu is dit heel gezellig, maar tuinverlichting is eigenlijk net zo belangrijk als die van binnen.

Als een kind zo blij ben ik, want de zon schijnt! Oh, wat is dat toch heerlijk. Ik merk het aan mezelf maar ook aan de mensen op straat, iedereen straalt. Wat het weer met een mens kan doen. Ik ben een echt buitenmens en mijn hele lijf schreeuwt dan ook naar buiten op het moment dat het weer het toelaat. En het leukste is de hele avond gezellig zitten, spelletje erbij, wijntje in de hand en dat zo lang mogelijk.

Favoriet: het lichtsnoer

Ik heb even online inspiratie op zitten doen, voor wanneer ik ooit zelf een tuin krijg. Maar ook om voor jullie de mooiste tuinverlichting te spotten. En er zijn toch vele mooie varianten. Nu spotte ik bij Elisah in de tuin ook al een prachtig exemplaar: het lichtsnoer. De lichtbron voor de tuin dit jaar, het brengt zoveel gezelligheid en een feestelijke sfeer met zich mee.

Leuk je tuin op met tuinverlichting

Mocht je buiten liever geen stroom willen gebruiken is een prachtige oplossing de fakkel. Ken je hem nog, de old school fakkel die vroeger bij barbeques aankwam zodra het donker werd. Nou, hij is weer terug van weggeweest. Voor welke variant ga jij? Of heb je een andere? Laat het weten in de comments hieronder.

Leuk je tuin op met tuinverlichting
Leuk je tuin op met tuinverlichting
Leuk je tuin op met tuinverlichting
Leuk je tuin op met tuinverlichting
Leuk je tuin op met tuinverlichting

Beeld gevonden via:

1. Megan Pflug Designs. 2. Roomed. 3. Sanny Zoekt Geluk. 4. SF Girl by Bay. 5. Bloglovin. 6. The Seting Stake Time. 7. SF Girl by Bay.

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT