MEET THE BLOGGERS

Het is zover, het moment is daar, de gastbloggers zijn bekend en hun introductie staat hier onderaan te wachten! Team DRÖMHUS is een feit, zo onwijs gaaf. Ik heb intussen 5 fantastische meiden gevonden die rond de 1 á 2 keer in de twee weken gaan bloggen om jullie te voorzien van nog meer inspiratie. Meet the team!

 

 

MEET LIES VAN @DRUIVENTUINTJE

Lies werd geboren in Groningen en groeide op in een muzikaal en creatief gezin. Na twee theater opleidingen startte Lies als freelance actrice en presentatrice waardoor zij nu regelmatig te zien is op TV. In maart 2017 opende zij de deuren van haar webwinkel Druiventuintje.nl met eigen ontwerpen interieur macrame. ‘Heerlijk om met je handen te werken, nieuwe modellen te verzinnen en te ervaren dat mensen hier enthousiast over zijn.’ Ondertussen woont Lies al jaren in Leiden met haar man en 2 zoontjes, waar ze vanuit huis werkt aan haar Druiventuintje creaties. Volg Lies via Instagram en Facebook.

 

MEET GEERTJE VAN @GEERTJEH

Geertje is woonachtig in Poppenwier en een Friezin in hart en nieren. Ze woont samen met haar man en twee zoontjes Aram en Ylan in een gerenoveerde woning uit 1900. Geertje heeft een drukke, maar toffe baan als HRM adviseur. In de afgelopen jaren heeft Geertje samen met haar man en familie twee woningen volledig gerenoveerd. Hierdoor heeft ze veel geleerd op het gebied van renovaties en verbouw en is ze door schade en schande hierin een stuk wijzer geworden .In de spaarzame vrije tijd die ze heeft is ze hobbymatig en voor de ontspanning met interieur bezig. Inmiddels heeft ze een opleiding tot interieurstylist gevolgd en is ze dagelijks met interieur bezig om inspiratie op te doen voor haar eigen woning of om anderen op weg te helpen.

 

 

MEET MIRJAM VAN @_BYMIR_

Mirjam is 37 jaar en woont sinds 2 jaar met haar man Edu (40) en dochters Noor (10) & Eva (8) in een boerderij uit 1929 in de Achterhoek. Zij hebben het pand samen met haar ouders gekocht en de bedoeling is om alles, maar dan ook echt alles op te knappen. De ouders van Mirjam laten het doen door een aannemer en Edu en Mirjam gaan grotendeels zelf aan de slag. Ze komen overigens niet uit de Achterhoek. Mirjam is een Haagse en Edu een Brabander.Mirjam heeft dankzij haar vele verhuizingen (13 om precies te zijn) de nodige ervaring met het schuiven en inrichten van kamers. Er werden tekeningen gemaakt en later zelfs moodboards. Zo ook nu voor de boerderij, ze kan helemaal los gaan. Totdat er echt verbouwd gaat worden kan ze niet stil zitten… De woonkamer ondergaat met enige regelmaat een metamorfose en ook de kamers van de meiden hebben al de nodige veranderingen gehad. Naast haar liefde voor sporten en eten zit haar camera nog net niet aan haar hand vast geplakt. Zelf staat ze dan ook niet veel op foto’s. Of zoals ze zelf zegt, ze blijft niet zo goed plakken. Foto’s van natuur, maar vooral producten en interieurs maakt ze graag. Dit alles zonder hulpmiddelen. Puur het product/ interieur en het daglicht. Veel van de producten die ze fotografeert zijn haar eigen gerestylede meubels. Want zeg nou zelf, een kast in een nieuw jasje steken is toch hartstikke leuk?

MEET ANNEWIEKE VAN @HUISJEBOOMPJEBOLWERK

Annewieke is 24 jaar oud en woont samen met haar vriend Nick én Siamese katten Abel en Myla, op één van de historische bolwerken van het Friese plaatsje Dokkum. Deze vrolijke huismuts kun je blij maken met een goede kop koffie en een fijn woontijdschrift. Ze heeft een voorliefde voor schrijven en interieur. In 2013 studeerde ze dan ook af aan de opleiding Interieur & Design en op dit moment zit ze in haar examenjaar van de opleiding Communicatie. Vorig jaar liep ze haar droomstage bij het tijdschrift vtwonen, waar haar beide passies eindelijk samenkwamen! Haar woonstijl? Die omschrijft ze als; Scandinavisch, fris, vrouwelijk mét hier en daar een vleugje oud en industrieel. Volg Annewieke op Instagram en Pinterest en neem een kijkje in haar leven!

 

MEET INGE VAN @MOM.AND3BOYS

Inge is een moeder van 3 stoere boys (Brooklyn, Dane & Riff)  die met haar man en kinderen gesetteld is in het dorpje Rhoon onder de rook van Rotterdam. Ze woont daar nu 6 jaar met veel plezier en stopt dan ook veel liefde in het huis. Of het nou de kinderkamers zijn, de woonkamer of haar slaapkamer overal styled ze het dan ook graag helemaal af naar haar zinnen! Ze houd dan ook vreselijk van interieur & styling en kan het nooit laten om dan ook niet te veranderen in huis en of anderen adviezen en tips te geven.

 

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT