MEET THE (WEB)STORE FOTOFABRIEK.NL

Gek ben ik erop, foto’s! Zoals jullie misschien weten is mijn vriend fotograaf en is hij dus veel in de weer met zijn camera. En je raadt het al, zo word ik natuurlijk automatisch aangestoken. Ik heb altijd een liefde gehad voor mooie afbeeldingen. En dan vooral voor kunstzinnige foto’s. Foto’s die een bepaalde emotie uitstralen en dan het liefst ook nog in zwart/wit.
Ik woon momenteel nog erg klein, maar zoals jullie misschien weten zijn we op zoek naar ons droomhuis. En in dat huis wil ik het liefst een ruimte met zometeen een eigen kantoor; een kantoor waar ik veel van deze afbeeldingen kwijt kan. Want ik hou van fotografie.

En dan heb je fotofabriek.nl de website waar je zoveel mogelijkheden hebt om je foto’s te laten afdrukken. Op de leukste materialen, maar natuurlijk ook gewoon op mooi fotopapier. Het is maar net wat jij wenst. Ik heb een afbeelding op hout gekozen in de afmeting 20x30cm, staand. Maar jeetje… wat een mogelijkheden. Je hebt zoveel gave materialen waar je tegenwoordig je foto op kan laten afdrukken. Het begon natuurlijk ook met de canvas, wat nog steeds heel mooi is en besteld kan worden. Maar er zijn steeds meer mogelijkheden: zo heb je naast de canvas en het door mij gekozen hout ook nog de mogelijkheid om het op karton af te laten drukken, op tegeltjes, leuk ook als geboortetegel bijvoorbeeld. Of op kurk, hoe gaaf is dat? Maar ook kun je bij de fotofabriek tuinposters bestellen. En dit is nog maar een greep uit het assortiment.

 

Mijn keuze voor hout is omdat mijn stijl hierin helemaal naar voren komt. Mijn liefde voor het Scandinavisch design, waar natuurlijk hout bij hoort en de liefde voor de prachtge zwart/wit afbeeldingen. Door de afbeelding heen zie je de stuctuur van het hout wat de afbeelding nog spannender maakt. En de kwaliteit, wauw! Zo onwijs scherp.

 

Natuurlijk was ik weer nieuwsgierig naar de achtergrond van dit merk en vroeg ik ze weer het hemd van het lijf.

  • Hoe is het idee voor de Fotofabriek ontstaan?

Fotofabriek.nl  is onderdeel van Chris Russell BV. Wij verzorgen al meer dan 20 jaar reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens in Nederland. Via Fotofabriek kan nu geprofiteerd worden van onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van fotobewerking en digitaal drukken. Fotofabriek is in 2008 opgericht.

 

  • Waar staat de Fotofabriek voor? / Wie zijn de Fotofabriek?

Bij Fotofabriek willlen we iedereen de kans geven om persoonlijke herinneringen vast te leggen. Deze herinneringen zijn belangrijk voor mensen en daarom wordt elk fotoproduct handmatig gecontroleerd en is onze Klantenservice 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen te beantwoorden.

 

  • Kun je jullie product omschrijven aan de hand van een aantal kernwoorden?
  1. Persoonlijk
  2. Kwaliteit
  3. Uniek

 

  • Hebben jullie nog leuke nieuwtjes betreft het aankomende halfjaar?

Een aantal weken geleden hebben we de nieuwe site van Fotofabriek.nl gelanceerd inclusief een hoop leuke nieuwe producten, zoals een foto op kurk en een fotowaaier. Om te blijven innoveren hebben we een nieuw materiaal om een wanddecoratie op te maken, namelijk kurk. Met kurk kun je bijvoorbeeld je eigen prikbord maken of een wereldkaart waarop je foto’s prikt van al je reizen.

Wat ook leuk is, sinds kort hebben wij een ‘socialwall’, daarmee kun je makkelijk al je leukste foto’s van je social media in een soort mozaiek plaatsen. Binnenkort bieden we bij canvassen standaard de premium afdrukoptie aan, elke canvas word dan op een 12 kleurenprint gedrukt!

 

  • Hoe stellen jullie je collecties samen?

Wij stellen onze collecties samen door te kijken wat voor nieuwe innovatieve materialen er beschikbaar zijn. Verder kijken wij naar wat voor producten onze klanten graag maken en wat een leuke aanvulling daarop kan zijn.

 

 

Nieuwsgierig naar dit fijne merk, of meteen een gave foto op hout bestellen, kijk snel op de website www.fotofabriek.nl

en de link naar de houten afdruk vind je hier:  https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-hout/foto-op-hout/

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT