SAMENWERKING MAKELAARDIJ HOEKSTRA

 

Beetje bij beetje wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven, wat houdt mij zoal bezig, hoe is alles ontstaan en ook leuk om te weten zijn de verschillende samenwerkingen die ik doe. Ik trap af met makelaardij Hoekstra. In het Noorden een groot begrip als het gaat om de koop –en verkoop van huizen. De makelaar van het Noorden. Een fijn bedrijf wat wekelijks weer voor veel blije kopers –en verkopers zorgt.

 

Ik denk dat het inmiddels alweer een jaar geleden is dat ik werd benadert door makelaardij Hoekstra met de vraag of ik de interieur styliste wilde worden voor het bedrijf. Met als hoofd doel een aantal keren in het jaar een artikel te schrijven in hun magazine ‘Wonen in Fryslan’. Een magazijn vol tips, tricks, bedrijven, aanbod qua woningen en wat er allemaal bij komt kijken op het gebied van koop –en verkoop. Een magazine wat huis aan huis wordt bezorgd en sinds kort ook te downloaden is via de website.

 

Het nieuwste magazine is inmiddels net uit en er staat weer een leuk artikel in. Dit keer over Haag woning inrichting waarbij ik in gesprek ging met Tatjana de eigenaresse van de zaak. Een interieur winkel waar je op het juiste adres bent op het gebied van raam –en vloerbekleding, want ze hebben (bijna) alles! Lees snel het hele artikel in het magazine.

 

Naast de artikelen die ik schrijf hebben we afgelopen winter een gave win actie gedaan waarbij ik namens makelaardij Hoekstra een kerstboom mocht weggeven. Hier is een onwijs leuk filmpje van gemaakt die je terugvind onder het kopje media.

 

Een onwijs leuke samenwerking die vast nog veel leuks mag brengen. Wil jij ook samenwerken? Of kijken wat ik kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via het contact formulier.

 

 

 

Liefs,

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT