WOONSHOPPEN @ DESIGN FABRIEK & MENEER PEER

Welkom in Leeuwarden en maak kennis met Design Fabriek en Meneer Peer. Twee winkels die aan elkaar grenzen, met twee verschillende concepten, maar met dezelfde creatieve breinen achter het idee. Ik hou van deze winkel. De echte interior junkies van Leeuwarden zullen deze winkel(s) dan ook zeker kennen.

Hoewel de winkel al een aantal jaren bestaat, bleef de bekendheid helaas achter. Zonde, want deze winkel verdient het om meer bekendheid te krijgen. De Design Fabriek en Meneer Peer worden beide gerund door jonge ondernemers die vol zitten met creatieve ideeën.

Design Fabriek

De winkel die in het winkelcentrum Zaailand is gevestigd, leent zich meteen om naar binnen te lopen. Dat begint al met de prachtige ramen die ze eens in de zoveel tijd voorzien van gave nieuwe handlettering teksten. Zodra je binnenkomt, word je omarmt door de mooiste merken. Bekende merken zoals HK Living, Innovation, House Doctor, Room08, Bodilson, Bloomingville tot onbekende opkomende ontwerpers. Deze vind je in een prachtige ruimte die voorzien is van een prachtige betonnen vloer die een stoere look aan de hele ruimte geeft. De Design Fabriek is een combinatie van stoer, Scandinavisch, maar ook lief! ‘’Meubels zijn de basis van je huis. Kies daarom iets waar jij blij van wordt’,” aldus het motto.

Woonshoppen @ Design Fabriek & Meneer Peer

Woonshoppen @ Design Fabriek & Meneer Peer
Woonshoppen @ Design Fabriek & Meneer Peer
Woonshoppen @ Design Fabriek & Meneer Peer

Meneer Peer

En dan heb je nog Meneer Peer. Te leuk vind ik deze interieurwinkel speciaal voor kids. Hoewel ik zelf nog geen kinderen heb, loop ik hier toch regelmatig naar binnen en smelt ik weg bij ieder prachtig, schattig, maar toch zo stijlvol hobbelschaap, mini Aames schommelstoel én prachtige tipi’s. Als ik kinderen had, dan was ik hier zeker niet weg te slaan. Want ik kan me voorstellen dat kersverse moeders de slaapkamer van hun kinderen compleet hebben ingericht met de spullen van Meneer Peer.

En dan nog iets: ze hebben top personeel. Ik zou zeggen, boek een hotelletje in hartje Leeuwarden, want die zijn er zat (tip: Post Plaza is een hele beleving) en ga snel eens een kijkje nemen bij, naar mijn mening, de leukste interieurwinkel van de stad. En wanneer je in Leeuwarden woont en je kent het niet, schaam je (haha).  Op naar het winkelcentrum Zaailand. Veel plezier!

Woonshoppen @ Design Fabriek & Meneer Peer
Woonshoppen @ Design Fabriek & Meneer Peer
Woonshoppen @ Design Fabriek & Meneer Peer
Maandag Inspiratieboost

Waar vind je het?!

Meneer Peer en Design Fabriek vind je in Zaailand 97 in Leeuwarden. Shop ze!

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT