INTERIEURADVIES MET 3D IMPRESSIES

Het interieuradvies met 3D impressies is een exclusievere variant op het basis interieuradvies, ditmaal aangevuld met 3D impressies. Heeft u moeite met het visualiseren van de ruimtes? Dan bieden 3D impressies dé oplossing.

Op zoek naar een nieuwe indeling met volop inspiratie? Vindt u het lastig om een passende sfeer en kleurpalet in uw interieur te brengen? Moeite om een ruimte goed in te delen of is het misschien wel tijd voor een vernieuwde opstelling?

Met een interieuradvies in 3D help ik u met een complete (re)styling van uw woon- of werkplek waarbij indeling, kleurgebruik, meubels en verlichting één geheel vormen. Ik help u om sfeer te realiseren die bij u past. Met het interieuradvies in 3D heeft u een totaalplan in handen die u vervolgens zelf kunt realiseren. De basis voor een nieuwe indeling vol met inspiratie! Een 3D impressie biedt extra mogelijkheden. Het is een bijzonder handig hulpmiddel waarmee je ideeën in een handomdraai kunt concretiseren. Het voordeel van deze optie is dat ik 3D impressies lever die overeenkomen met de werkelijkheid.

Er wordt een moodboard gemaakt passend bij uw wensen, waarna een advies volgt hoe u de kleursamenstellingen het beste kan integreren in uw interieur. Dit in de vorm van een kleurenplan.
U ontvangt hierbij een overzicht van de kleurnummers e/o stalen voor de wanden, vloeren, raambekleding, een indelingsadvies voor het meubilair en tijdens het adviestraject laat ik u diverse indelingsmogelijkheden zien in 3D format.

U ontvangt:

  • Moodboard
  • Kleurenplan
  • Indelingsadvies
  • 3D impressies

*  Dit pakket kan eveneens geleverd worden met een compleet verlichtingsplan.