OVER DRÖMHUS

Nieuw huis gekocht? Bedrijfspand? Of is het tijd voor een frisse wind door uw woon- of werkomgeving en weet u niet waar u nu moet beginnen? Een fijne plek om te leven, wonen of te werken valt of staat met een aantrekkelijke, eigen sfeer en een praktische inrichting. DRÖMHUS kijkt graag met een frisse optiek naar uw huidige situatie en vertaalt uw wensen in een passend interieuradvies. Geen standaardinrichting, maar een interieur met een eigen karakter.

DRÖMHUS is Zweeds voor ‘droomhuis’ en kenmerkt mijn doel: ‘van elk huis een droomhuis maken’. Dit geldt niet alleen voor de woonomgeving, maar net zo hard voor een werkomgeving. Immers, er is niks zo prettig als een ruimte waarin u zich prettig voelt en waarbij u geïnspireerd wordt. De naam DRÖMHUS verraadt al een beetje dat ik een voorliefde heb voor Scandinavische invloeden, maar dan wel altijd nét even anders met een eigen persoonlijke stempel erop.

Smaken verschillen en ieder(e) huis/inrichting vraagt om een eigen persoonlijke touch.
Bij de (re)styling van ruimtes houd ik o.a. rekening met een aantal andere belangrijke aspecten: de functie, de plaats, de vorm en de decoratieve- en ruimtelijke effecten in een inrichtsituatie. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met trends, natuurlijk uw persoonlijke wensen en evt. andere invloeden. Ik help u keuzes te maken voor de indeling van de ruimte, meubels, kleuren, verlichting en accessoires die bij ú passen.

Of het nu gaat om een kleuradvies, styling of een interieurontwerp of -advies, ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!