MEET THE BRAND

 

Afgelopen weken kwam ik in contact met een jonge, enthousiaste ondernemende dame, Lindy! Lindy heeft een eigen webshop genaamd Soak-Store (www.soak-store.com). Een beetje instagramlover is haar profiel al tegengekomen, zo niet volg haar snel want deze dame deelt heerlijke plaatjes. Waarom ik Soak-Store in het zonnetje zet? Omdat ik geloof in de krachten van jonge ondernemers die gebundeld worden, een product met een verhaal en ik vooral heel erg geloof in de producten van Lindy, welke heerlijk zijn.

 

Soak-Store verkoopt verschillende kwalitatief goede, eerlijke huid- en haar producten, producten die je lichaam goed doen. Ook verkoopt ze verschillende accessoires, producten die er niet alleen super stijlvol uitzien maar ook gewoon echt goed zijn voor de huid. Zo is Soak-Store begonnen met het merk Meraki die verantwoorde producten produceert en zijn ze vrij van chemische toevoegingen. Wat natuurlijk een uitkomst is voor de gevoelige huid.

 

Soak-Store biedt jou echt een moment voor jezelf. De geur alleen al doet je ontspannen. En wauw, wat staat het leuk in de badkamer (of natuurlijk een andere ruimte waar jij lekker tot rust komt.) Ik ging voor een heerlijke body butter van het merk Meraki -Northern Dawn. Een fijn body butter die heerlijk smeert en zacht aan voelt op je huid zodra je hem aanbrengt. En hij ruikt zo lekker, heel fris. Daarnaast koos ik voor de Meraki scented candle met de geur white-tea + ginger. De geur is iets zoeter, maar ook zo fijn. Deze geurkaars zit prachtig verpakt en heeft een brandtijd van maar liefst 12 uren. Je kunt dus helemaal offline onder het genot van de geur van deze kaars: alles waar je je druk om maakt aan de kant gooien, het bad vol laten lopen en GENIETEN, it’s you time! Er staat niet voor niets op de verpakking ‘’ Relax and unwind in the comfort of your own home.’’

 

 

Naast deze producten ging ik ook voor de te leuke spiegel van Meraki, compact maar zo leuk! Je kan hem neerzetten, maar ophangen in een mooi hoekje is nog leuker. Dit is echt een leuke interior eyecather! Daarnaast kan een badkamer natuurlijk niet zonder een stijlvolle wasmand. Deze is van het merk House Docter. Een simple design want dit item zo sterk maakt en perfect past bij alle producten van Soak-Store.

 

Naast dat ik dol ben op alle producten die Lindy verkoopt in haar webshop, zijn we natuurlijk ook erg benieuwd wie er achter het product staat en wat het verhaal is achter Soak-Store.

 

 

 • Wie is Lindy

Ik ben Lindy, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in een appartement in Haarlem

 • Hoe ben je op het idee gekomen je eigen onderneming te starten?

Eigenlijk heb ik er altijd al van gedroomd om een eigen onderneming te starten. Het was alleen wachten op het juiste idee en het juiste moment. Ik heb zelf een erg gevoelige huid en ben al jaren op zoek naar producten die mijn huid goed doen. Het merk Meraki biedt dit soort producten. Naast dat mijn huid hier goed op reageert, worden de producten ook verantwoord geproduceerd en zijn ze vrij van onnodige chemische toevoegingen. Zo is het idee om een webshop te starten langzaamaan ontstaan. Ik wil het voor iedereen makkelijk maken om voor goede producten te kiezen. Na Meraki is het assortiment uitgebreid met haarproducten van The Insiders, ontwikkeld door een team van haarexperts en nog meer merken. 

 • Hoe is de naam Soak-Store ontstaan?

De naam is eigenlijk zomaar in mijn hoofd gekomen. Geen idee hoe of waarom. Ik vind het lekker klinken, stoer en bondig. 

 • Waar staat Soak-Store voor en is Soak-Store voor iedereen toegankelijk of allen voor een bepaalde doelgroep?

Soak-Store staat voor eerlijke producten die de huid en het haar goed doen. Daarnaast zijn het stijlvolle producten en verkoop ik mooie accessoires. In principe sluit ik geen mensen uit. De producten zijn voor alle huidtypen, maar zijn wel wat duurder dan producten bij de lokale drogist. 

 • Wat zijn je ambities met Soak-Store? Wat hoop je over ongeveer 10 jaar te hebben bereikt

Dat vind ik moeilijk te zeggen. Ideeën komen mij vaak op elk willekeurig moment aanwaaien. Het lijkt mij wel heel gaaf om van Soak-Store een gevestigde naam te maken. En wellicht over een tijdje een winkel openen, zodat ik klanten ook de beleving van de producten kan geven.

 • Is dit altijd je droom geweest?

Ja, zeker. De vrijheid van het ondernemerschap past mij erg goed. Uiteraard werk ik er heel hard voor, maar ik krijg er ook heel veel energie van!

 • Wat maakt jouw product nou zo bijzonder?

Een product is bijzonder als mijn klant het bijzonder vindt. Iedereen heeft verschillende wensen of voorkeuren en het is onmogelijk om hier voor iedereen aan te voldoen. Maar als de klant blij is met het product en de service van Soak-Store dan ben ik dik tevreden.

 • Kun je je product omschrijven aan de hand van 5 kernwoorden?

onderscheidend, duurzaam, stijlvol, verantwoord, ontspanning

 • Heb je nog leuke nieuwtjes betreft het aankomende halfjaar? Een nieuwe lijn, producten, etc?

De afgelopen maand heb ik het halfjarig bestaan van Soak-Store mogen vieren. Meteen een moment om terug te kijken naar wat ik de afgelopen maanden allemaal heb gedaan. Er is in korte tijd een enorme uitbreiding aan assortiment geweest en op dit moment ben ik tevreden met het aanbod.

Geen concrete nieuwtjes dus, maar zoals eerder aangegeven komen ideeën mij op elk moment aanwaaien. Ik sta altijd open voor een leuke samenwerking en de kans op het verkopen van een mooi, verantwoord merk ga ik zeker niet uit de weg.

 • Hoe stel jij je collecties samen?

Bij de keuze voor een nieuw merk kijk ik naar verschillende dingen. Zo vind ik het erg belangrijk dat het product doet wat het zegt, verantwoord is geproduceerd en het moet er ook mooi uitzien. Daarnaast vind ik het erg leuk om een samenwerking aan te gaan met kleine ondernemers. Zo werk ik momenteel samen met Moments of Light, Yoni en Sara Rosalie. Met kleine ondernemers doe ik ze overigens te weinig eer aan, maar ik doel meer op het feit dat je bij Soak-Store geen massaproductie in het assortiment zal zien staan.

 

 

Alle foto’s gemaakt door @isaak.photography_

Moet ik jullie nog meer overtuigen om naar www.soak-store.com te gaan om prachtige producten te bestellen? Soak-Store is continu op zoek naar mooie, kwalitatief goede producten en bieden jou dus het beste. Momenteel vind je in de webshop de fijne producten van:

 • Meraki
 • SARA ROSALIE
 • The Insiders
 • Moments of Light
 • Yoni Care

Daarnaast verkopen ze ook nog eens hele mooie hamamdoeken en andere leuke musthaves. Ik zou zeggen, heel veel plezier met shoppen!

www.soak-store.com

Instagram: @soakstore_

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT