VERKOOPSTYLING

Een eerste indruk maak je geen twee keer. Huizen waarvan het uiterlijk vertoon goed is, worden aanzienlijk sneller verkocht wat vaak resulteert in een hogere winst. En laat een juiste styling van het huis hier nou aan bijdragen.

Een eerste indruk kun je maar één keer maken en is vaak allesbepalend voor een potentiële koper. Door de huidige concurrentie op de woningmarkt is het belangrijk dat uw huis opvalt. Maar, hoe kunt u er nou voor zorgen dat uw woning opvalt tussen al die andere soortgelijke woningen? Want, wist u dat ruim 80% van de kopers hun beslissing al maakt in de eerste minuut of ze een woning wel of niet kopen.

Verkoopstyling is een passend middel om de eerste indruk van een woning te optimaliseren. Met kleine aanpassingen in het interieur bereik je een veel groter publiek. Sommige potentiële kopers vinden het lastig om door uw interieur heen te kijken en hebben moeite met het zich voorstellen hoe uw huis hun thuis zou kunnen worden. Belangrijk is om het interieur zo ruimtelijk en neutraal mogelijk in te delen.

Samen met u kijk ik graag naar de sterke punten en de evt. verbeterpunten van uw woning, waardoor uw woning er uit gaat springen tussen al die anderen. Samen lopen we door uw woning om alle ruimtes te bekijken. Na afloop ontvangt u een beknopt overzicht met de actiepunten waar u als verkoper meteen mee aan de slag kan. Indien mogelijk gaan we gelijk aan de slag.

U ontvangt:

  • Mondeling advies met praktische, werkbare tips
  • Lijst met actiepunten
  • Styling van uw woning

* Mocht u andere wensen hebben omtrent de verkoopstyling, dan wordt er een styling op maat voor u gemaakt.