”BACK TO BUSINESS”

 

 

Misschien hebben jullie het gemerkt, misschien ook niet. Het is een tijdje stil geweest rondom DRÖMHUS. Ik had alles even op een laag pitje staan. Na een nieuwe website, een kei-gave opdracht en een nieuwe baan van 38 uur was het allemaal even een beetje veel. But I’m back! Ik heb een nieuwe afdeling toegewezen gekregen bij Home Center Wolvega waar de kans zich voordeed om een dag minder te gaan werken. En dit resulteert in meer tijd voor DRÖMHUS, yaaaay! Ik vind het zo’n fijn gevoel, me kunnen richten op mijn passie, mijn droom.

Ik wil al mijn ideeën en creativiteit erin stoppen om voor jullie een zo inspirerend mogelijk platform te creëeren op het gebied van interieur & lifestyle. Hoe dat allemaal vorm gaat krijgen ben ik heel druk mee. De aankomende tijd zullen veel nieuwe dingen online komen.

Naast dat ik een online platform wil creëeren dat inspireert, ligt mijn grote liefde natuurlijk nog altijd bij interieurs ontwerpen. De mooiste interieurcreaties maken en de klant zien stralen van oor tot oor. Dus wil je een nieuw interieur, loop je vast bij de indeling, kleur of meubels, of heb je gewoon zin om eens even gezellig te kletsen en te sparren over gave ideeën of samenwerkingen, stuur me geheel vrijblijvend een bericht via het contactformulier en ik stuur je zo snel mogelijk een bericht. (Kijk in het menu naar de vele mogelijkheden)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook hoor ik graag van jullie wat jullie missen? Er zijn natuurlijk onwijs veel online interieur en lifestyle platformen, en ik ben daarom benieuwd wat jullie nou graag zouden zien? Maar ook waar jullie al veel te veel van zien, want dat is vast ook genoeg, haha. Let me know! En oja, voor de voor de mensen in het noorden, hou je brievenbus eind deze maand goed in de gaten want de nieuwe editie van ‘’Wonen in Fryslan’’ komt er weer aan waar ik weer een artikel voor heb geschreven.

Hopelijk tot snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT