BEESTENBOEL

 

Begin oktober was het dierendag. Er is dan natuurlijk veel aandacht voor dieren en in het bijzonder huisdieren.Zelf ben ik gek op dieren en met name op katten. We hebben er thuis dan ook twee, (officieel drie, maar eentje weigert in ons nieuwe huis te wonen…).Het blijkt uit meerdere onderzoeken dat mensen met (huis)dieren gelukkig zijn. Toch is het hebben of houden van huisdieren niet voor iedereen weggelegd. Als je een huisdier wilt, moet je daar wel tijd voor hebben en daarnaast ken ik genoeg mensen die gewoon niet blij worden van huisdieren, maar wel van dieren in huis….

Geen liefhebben van huisdieren? Maar wel dieren in huis….
Om toch het gelukzalige gevoel van dieren in huis te krijgen, kun je ze wel terug laten komen in je interieur.

Dieren in het interieur kunnen zowel een stoere, grappige of lieve toevoeging zijn. Je kunt het heel opvallend terug laten komen door een grote print of een opvallend behangetje te gebruiken.
 

 

 

 

 

 

Iets minder aanwezig kan natuurlijk ook door met stoere of schattige dieren accessoires te werken.

 

 

 

En laten we vooral de dieren aan de muur niet vergeten! Een stoere toevoeging die past in diverse interieurstijlen.

 

 

 

 

Beeld gevonden via:

  1. Majeka house
  2. Wall&decó
  3. Vogue
  4. Elisabeth Heier
  5. Elisabeth Heier
  6. Fabryk design
  7. Bungalow blue interiors
  8. Vicky’s home

Geertje is woonachtig in Poppenwier en een Friezin in hart en nieren. Ze woont samen met haar man en twee zoontjes Aram en Ylan in een gerenoveerde woning uit 1900. Geertje heeft een drukke, maar toffe baan als HRM adviseur. In de afgelopen jaren heeft Geertje samen met haar man en familie twee woningen volledig gerenoveerd. Hierdoor heeft ze veel geleerd op het gebied van renovaties en verbouw en is ze door schade en schande hierin een stuk wijzer geworden .In de spaarzame vrije tijd die ze heeft is ze hobbymatig en voor de ontspanning met interieur bezig. Inmiddels heeft ze een opleiding tot interieurstylist gevolgd en is ze dagelijks met interieur bezig om inspiratie op te doen voor haar eigen woning of om anderen op weg te helpen.

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT