DE MOOISTE BETON INSPIRATIE VOOR IN HUIS

 

Tegenwoordig niet meer het saaie, grijze en inspiratieloze materiaal, maar juist stoer, robuust en een lust voor het oog; beton. Beton in huis is al een poos niet meer weg te denken. De toepassingen zijn eindeloos en het verveelt niet. Beton kan koel aanvoelen of soms zelfs kil overkomen, maar door beton te combineren met warme kleuren, zachte stoffen, rotan of hout is het een prachtige toevoeging aan de materialen die je in huis gebruikt.

Het stoere materiaal geeft net dat rauwe randje aan je woon-of slaapkamer en is goed te combineren met andere materialen en diverse kleuren.Denk aan de mooie combinatie met hout voor een landelijke uitstraling. Of in combinatie met staal en vintage items voor de meer industriële look.Wanneer je betonnen items combineert met naturel tinten en zachte materialen past het prachtig in je Scandinavische interieur!

 

 

Door een specifiek item in je huis in beton uit te voeren, zoals een trap, vloer of muur geef je dit onderdeel extra aandacht. Beton wordt veelal gebruikt in badkamers en keukens vanwege het nagenoeg onverwoestbare karakter en omdat het makkelijk te onderhouden en schoon te houden is. Ook in deze ruimtes kan beton net dat stoere tintje geven, bijvoorbeeld gecombineerd met staal of zwart. In  combinatie met warme kleuren als terracotta en oker geeft het een Oosters sfeertje.

Beton is in vele ruimtes in je woning toepasbaar en goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Vind je een betonnen muur of vloer net iets te gewaagd? Er zijn super mooie betonnen accessoires te koop; dus klein beginnen kan ook . Kortom beton ‘rocks’ nog steeds!

  

 

 

 

Beeld gevonden via:

Bolig Pluss – the style files – Divisare – Eigen beeld – Pella Hedeby – instagram Joanna Gaines – Domino – Stylizimo

 

Geertje is woonachtig in Poppenwier en een Friezin in hart en nieren. Ze woont samen met haar man en twee zoontjes Aram en Ylan in een gerenoveerde woning uit 1900. Geertje heeft een drukke, maar toffe baan als HRM adviseur. In de afgelopen jaren heeft Geertje samen met haar man en familie twee woningen volledig gerenoveerd. Hierdoor heeft ze veel geleerd op het gebied van renovaties en verbouw en is ze door schade en schande hierin een stuk wijzer geworden .In de spaarzame vrije tijd die ze heeft is ze hobbymatig en voor de ontspanning met interieur bezig. Inmiddels heeft ze een opleiding tot interieurstylist gevolgd en is ze dagelijks met interieur bezig om inspiratie op te doen voor haar eigen woning of om anderen op weg te helpen.

 

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT