ETHERISCHE OLIE REVIEW GEURWOLKJE

Inmiddels heb ik geurwolkje zo’n twee weken in huis. Alle tijd om hem goed uit te testen. En ik overdrijf niet, hij staat hier elke avond aan. Of eigenlijk al in de middag zodra Isaak thuis komt. Want ook die is hélemaal fan.

In de vorige review liet ik weten dat ik vanaf moment één enthousiast ben over het uiterlijk. Maar dat zegt natuurlijk niets over hoe die werkt en mijn ervaring hiermee.

De aroma diffuser van geurwolkje vul je handig met een bijgevoegd bakje waar je water in kan doen en het makkelijk in de diffuser giet. Daarna voeg je naar eigen gevoel een paar druppels van je eigen gekozen etherische olie aan toe. Meestal zijn 3 drupjes meer dan genoeg, hoewel ik meestal 4 doe maar ik hou nou eenmaal van zware geuren.

Het is best lastig om via internet vanaf een beschrijving een geur uit te zoeken zal ik je eerlijk bekennen. Geur roept bij mij altijd een bepaald gevoel op en dat kan heel plezierig zijn maar af en toe ook onprettig. Daarom vond ik het best spannend om vanaf een tekst en naam een geur uit te zoeken. Maar goed; wie niet waagt wie niet wint. Ik koos voor de geur harmonie en lente bries. Ik heb deze vooral gekozen om hun naam. Ik hou van rust in huis. Als ik na een drukke werkdag thuiskom vind ik het heerlijk om op de bank te ploffen en even niks te moeten. Ik dacht dat de geur harmonie hier perfect bij zou passen. En ja, heeft lentebries uitleg nodig? Nee toch? De lente is mijn lievelings, we zitten er middenin en wie vind het niet fijn om de frisse geur van lente te ruiken?

Beide heb ik nu twee weken getest. Ik wissel ze dagelijks af. De aller eerste dag dat we de diffuser gebruikten. De eerste reactie die ik kreeg van Isaak toen hij op een dag thuis kwam en ik geurwolkje had aangezet was: “het is net of we in die Finse sauna zitten bij de Zwaluwhoeve”. Ik denk dat de geur balans dus wel aardig klopt. Het is een frisse zachte geur waar je ook echt van tot rust komt. Zo fijn dat geuren dat me je kunnen doen.

Daarnaast valt lente bries best wel in dezelfde categorie, alleen is de geur iets luchtiger en frisser. Wat natuurlijk ook bij de naam past. Zelf vind ik hem ook iets scherper. Maar wel heel lekker. Daarnaast staat deze geur er ook om bekent dat je er van tot rust komt. Het is een combinatie van de geuren; Bergamot, Geranium, Dille en Cananga. Ook houdt deze geur op een natuurlijke wijze insecten bij jou uit de buurt. Insecten zoals muggen, vliegen en zilvervisjes hebben een hekel aan deze geur en zullen jouw huis vermijden. Dit is toch fantastisch?

Geurwolkje, ik doe je niet meer weg! Ben jij ook om? Bestel dan nu jouw exemplaar op www.geurwokje.nl

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT