‘HEART WOOD’ DÉ KLEUR VAN 2018

Het is alweer zover, de trendkleur van 2018 is bekend gemaakt door Flexa. En dat is geworden Heart Wood. Een roze/paarse kleur, die zowel warmte als rust uitstraalt. Wat meteen ook hun motivatie is voor deze trend kleur.

‘’ De nieuwe Flexa Kleur van het Jaar 2018 is Heart Wood. We hebben gekozen voor deze kleur om je weer in contact te laten komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Gebruik deze moderne verftint in allerlei kleurcombinaties om verschillende stemmingen te creëren, afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning.’’

Aldus Flexa. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening over deze keuze? Ik heb mijn woorden al klaar.. haha. Ik denk dat ik er vooral nog even heel erg aan moet wennen. Ik ben gek op roze, en dan vooral in combinatie met terra en donkerrood. Ook ben ik groot voorstander van rust in het interieur. Onze levens draaien in het dagelijks leven om drukte dus een beetje rust thuis is meer dan welkom! Wat betreft Heart Wood, ik vind de kleur mooi, alleen vind ik hem vooral als accent kleur leuk en zou ik hem niet snel gebruiken om een hele wand mee te vullen. Hoewel ik Flexa’s motivatie snap ben ik het misschien niet helemaal met hun eens dat dit dé kleur is geworden.

Wat vinden jullie van heart wood, worden jullie hier heel blij van en zouden jullie deze kleur in huis halen? Of zeggen jullie, deze sla ik even over? Laat het weten in de comments.

 

Kalmerende kleuren in een woonkamer

 

 

Ideeën voor een neutrale woonkamer

 

Warme en uitnodigende keuken

 

Een slaapkamer in weldadige kleuren

 

* Alle foto’s zijn afkomstig van www.flexa.nl

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT