HOE COMBINEER JE JOUW INTERIEUR MET JE KINDEREN?

herken je dat, het gevoel dat je het liefst je huis zo hebt ingericht dat het helemaal klopt in je hoofd. Heerlijke serene rust op het moment als je elke keer weer je voordeur opengooit, dat willen we toch allemaal. Niet hindernis springen over de Kinderkeukentjes, speelgoed bakken, tafeltje met stoeltjes, bergen kinderspeelgoed.Wel zo leuk allemaal maar waar moet je het toch allemaal laten?

Bij ons thuis hebben we een wit houten tv meubel met openingen. Er staat een wit houten krukje onder en dat is dan ook echt Dane zijn plekjes.Overdag is het zijn plekje om te kleuren, knutselen of gewoon fijn te spelen maar s’ avonds is alles weer rustig en is het mijn mooie sfeer hoek.

Mijn interieur wil ik graag volwassen hebben maar wel met een funny twist! Ben notabene wel een mama van 3 drukke knullen (Brooklyn-Dane- Riff) dus het moet wel leefbaar, gezellig maar vooral kids proof zijn.

Ons laatste DIY-Project in de woonkamer was dan ook een groot succes bij de boys!Een nieuw eigen plekjes waar ze zichzelf even kunnen terug trekken of gewoon samen spelen (lees: spelen maar ook wel is elkaar in de haren vliegen hihi) Ben je nieuwsgierig geworden naar ons laatste project. Sneek Peek:

Bron: eigen afbeeldingen

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT