INTERIEUR ONTWERP @BRANDNEWHOME

Ik kreeg de afgelopen dagen zoveel leuke reacties op het interieur ontwerp dat ik maakte voor @brandnewhome. De winnares van de win actie in samenwerking met @jellinadetmar en @isaak.photography_. Via deze weg wil ik dan ook als aller eerste het hele ontwerp met jullie delen.

Petra van @brandnewhome krijgt precies vandaag (6 september) de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Ze deed mee met de win actie omdat ze graag wat indeling advies wilde en ook nog niet helemaal zeker was over waar de ruimte voor de kinderen moest komen. En ook moest er voldoende opbergruimte worden gerealiseerd. Dit keer hoefde ik qua meubilair en kleuren absoluut niet bij te springen. Dit was allemaal al uitgezocht. En kon ik na een eisen en wensen lijstje aan de slag.

 

 

Echt onwijs leuk, want net zoals ik houd Petra ook van de Scandinavische stijl, dus dit was een mega leuke opdracht om te doen! Ik ben erg benieuwd wat jullie van het eind resultaat vinden. Petra was in ieder geval tevreden en schreef op mijn Facebookpagina de volgende recensie:

 

”Door Lisa geweldig geholpen met de indeling van onze nieuwbouwwoning! We waren zoekende met de indeling om toch voldoende opbergruimte te creëren en een fijne plek voor de kinderen om te spelen. We kregen een prachtig interieuradvies van haar met veel uitleg en mooie impressies. 
Wij zijn echt heel erg tevreden en zullen haar zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!”

 

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT