MEET THE BRAND ‘’BEDDING HOUSE’’

 

 

‘’Bedtime, time to relax. Time to settle down under the covers. Thinking of the day that was. Dreaming of what yet has to come. Waking up feeling rested and refreshed. Looking forward to a brand new day and a brand new story’’.

Deze quote kom je als eerste tegen zodra je het nieuwste collectieboek van Beddinghouse openslaat. Ken jij Beddinghouse al? Een bedtextielmerk met de fijnste producten voor je slaapkamer. Beddinghouse ontwerpt prachtige dekbedovertrekken en hoeslakens van de beste kwaliteit.

 

En hoe fijn, ik mocht een dekbedovertrek uit hun nieuwste collectie kiezen. Deze koos ik uit het thema Beddinghouse story Stockholm Feeling. Een thema met prachtige pasteltinten die nauw aansluiten bij mijn interieur. Beddinghouse werkt momenteel met 7 verschillende inspirerende verhalen waarvan Stockholm Feeling een is. Zo zit er voor iedereen een passend thema bij. Van pasteltinten tot de meer tijdloze tinten zoals zwart, bruin en grijs. Maar ook is er een thema met vooral natuurlijke tinten. Binnen een story zitten verschillende dekbedovertrekken en sierkussens, die goed met elkaar te combineren zijn.

 

 

Ik stond nog net geen dansje te doen toen de postbezorger met het pakket aan kwam zetten. Ik was zo ontzettend nieuwsgierig. En het maakte mijn verwachtingen volledig waar. Het begint al bij de verpakking waarop je meteen in de sfeer komt met een mooie afbeelding van mijn gekozen dekbedovertrek Jill. Het dekbedovertrek Jill heeft een mooi grafisch banendesign. Kleine subtiele figuren zijn op het overtrek geplaatst wat een mooi verfijnd gevoel geeft. Dit ontwerp past perfect in de Scandinavische slaapkamer. Naast dat deze collectie er fantastisch uitziet, nodigt het kwalitatief meteen uit dat je hier ‘s nachts onder wil kruipen en je er helemaal in wilt woelen. Het voelt zacht en heel fijn aan. Om hem te bestellen klik hier 

Bij dit overtrek koos ik, mede op advies van Beddinghouse een Jersey hoeslaken in een pastelroze tint die ook weer terugkomt in het dekbedovertrek. Beddinghouse Jersey hoeslakens voelen zeer comfortabel aan, zijn zacht en rekbaar. Jersey is gebreid en is daardoor elastisch, dit zorgt ervoor dat het hoeslaken makkelijk om het matras gaat en een mooie pasvorm heeft. Het hoeslaken is geheel rondom voorzien van elastiek en blijft daardoor goed om het matras zitten. Dit hoeslaken heeft een goed vocht opnemend vermogen en is van duurzame kwaliteit. Iets wat sowieso de producten van Beddinghouse kenmerkt. Beddinghouse Jersey hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen. Wil je het hoeslaken bestelling?  dan kun je hier klikken.

Wie is beddinghouse en waar staat het voor, ik vroeg het ze

Bij Beddinghouse voelen we ons verantwoordelijk voor een beter milieu en een betere maatschappij. Als trotse partner van het Better Cotton Initiative zet Beddinghouse zich in om de BCI doelen te realiseren. Het Better Cotton Initiative (BCI) is een non-profitorganisatie, die door samenwerking met andere belanghebbende organisaties, zich richt zich op het verduurzamen van de katoenketen (productie en handel). Het belangrijkste dat BCI aanpakt is het opleiden van de boeren. Dit betekent dat katoen met de grootst mogelijke zorg voor het milieu geproduceerd wordt en de negatieve effecten van het gebruik van kunstmest en pesticiden geminimaliseerd worden en dat water zorgvuldig wordt gebruikt. De grond verbetert en de kwaliteit van de katoen daarmee ook.  

Meer dan 95% van de producten die Beddinghouse produceert is gemaakt van katoen. Binnen een aantal jaren streven we er naar zoveel mogelijk van onze producten te maken van Better Cotton. BCI richt zich op het verduurzamen van de gehele katoenproductie. Het is een ‘mass-balance’ principe. Dat houdt in dat in elk product een percentage ‘better coton’ zit. Echter, het gehele product is (nog) niet volledig gemaakt van duurzaam verkregen katoen.

  • Hoe stellen jullie je collectie samen?

Twee keer per jaar stellen we onze collecties samen. Een voorjaar- en najaarscollectie. Onze eigen ontwerpstudio ontwerpt de gehele collectie. De collecties van Beddinghouse worden ieder seizoen ontworpen volgens inspirerende day-to-day stories en de laatste trends op mode- en interieurgebied. De collecties zijn veelzijdig en bieden een verhaal voor iedereen.

  • Hoe omschrijf je Beddinghouse in 5 woorden?
  1. Modieus
  2. Kwaliteit
  3. Veelzijdig
  4. Inspiratiebron
  5. Trendy
  • Wat zijn de trends op het gebied van beddengoed?

Zwart/wit, goud, pasteltinten.

Kortom, droom jij van de ideale nachtrust? En ben je opzoek naar een eerlijk en duurzaam product? Klik dan snel op deze link voor het dekbedovertrek of hier voor het hoeslaken en bestel snel jouw favoriete exemplaar. Bol.com is onder andere een dealer van Beddinghouse en dit betekent, jouw bestelling snel in huis. Hopelijk droom jij snel ook net zo fijn als ik!

Hoeslaken:  Klik hier

Dekbedovertrek: Klik hier.

 

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT