BOOMBRUSH a reason to smile

YES! Het is weer tijd voor een nieuw blog en wat voor één. Ik mocht namelijk de fantastische elektrische tandenborstel van Boombrush uitproberen. De tandenborstel die al een hele tijd hoog op mijn wishlist stond. Ik heb hem eigenlijk al een hele tijd in huis, maar door alle drukte met mijn verhuizing  bleef het er even bij om hem te testen. Maar inmiddels gebruik ik hem nu twee weken en kan ik jullie een eerlijke review geven.

 

Man o man, wat ben ik mega enthousiast! Niet alleen over het gebruik maar ook over het design. Want laten we eerlijk zijn. Als je een Toot tegenkomt op je social kanalen denk je toch echt wel even – wauw! De elektrische tandenborstel is in twee kleuren. Je kunt ze in fashionable wit of zwart krijgen. Twee neutrale kleuren waar ik beide gek op ben. Aangezien mijn mijn hele badkamer wit is en veel accessoires zwart zijn koos ik dan ook voor een zwart exemplaar. Deze springt er mooi uit. Daarnaast is de opzetborstels makkelijk te bevestigen en laad je hem binnen no time op.

Maar nu natuurlijk het belangrijkste – hoewel ik het design ook erg belangrijk vind- maar het gebruik! Ze zeggen niets voor niet ”het is een borstel met karakter” en dat is zeker waar. Deze borstel heeft maar liefst 5 verschillende standen. Wanneer je niet eerder elektrisch hebt gepoetst wordt er ook aangeraden eerst de ”clear” stand te gebruiken. Dat is gewoon de standaard. Daarnaast heb je nog een zachtere stand voor wanneer je gevoelige tanden hebt. En dan hebben we nog de speciale standen voor je tandvlees, tong en wang en tandplak. Álles erop en eraan! Wat ik zelf heel fijn vind is dat het borsteltje niet rond is maar gewoon ”normaal” dat geeft het normale comfort van poetsen en naar mijn idee poetst het ook beter.

Wat ik zelf ideaal vind is dat er een timer op de borstel zit. Om de 30 seconden stopt hij even zodat je kan wisselen en na 2 minuten gaat hij uit. Zo weet je altijd dat je voldoende poetst! Daarnaast gaat de batterij ook nog eens heel erg lang mee, in totaal 90 dagen wanneer je hem 10 uren oplaad. Ik vind dit zelf erg prettig want zo hoeft hij niet continu op een oplaadpunt te staan. Dit scheelt en ruimte en ziet er netter uit in je badkamer.

Zelf heb ik er nog voor gekozen een ”abonnement” te nemen om iedere 3 maanden een refill te krijgen. Zo blijft je borstel goed zijn werk goed en het is wel zo fris toch?

 

En last but not least, dit mooie merk zorgt ook nog eens goed voor onze planeet en recycled de opzetborstels. Dit is echt top! Gratis en voor niets, dus een kleine moeite om je oude opzetborstels retour te sturen.

Inmiddels is het denk ik wel duidelijk dat ik fan ben! Ik hoop dat deze review je heeft geholpen en je ook om bent. Je krijgt er geen spijt van!

Neem snel een kijkje op hun website boombrush.com

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

november 26, 2019

HELLO MOTIFLOW

LEAVE A COMMENT