REVIEW GEURWOLKJE

 

Afgelopen vrijdag was het zover; mijn geurwolkje zou binnen komen. Dus, des te leuker toen ik om 18.00 uur klaar was met werken. Wat een feestje! Ik voelde me weer even een meisje van 4, alsof ik jarig was. M’n vriend had de doos al voor me klaargezet zodat ik hem bij thuiskomst meteen uit zou kunnen pakken.

 

Voor de mensen die geurwolkje nog niet kennen; geurwolkje is een Nederlands bedrijf met aroma diffusers waar je dankzij etherische olien kunt genieten van een heerlijke aromatherapie op je bank, in de slaapkamer of welke ruimte je ook maar wilt. Ik deel in deze blog mijn eerste indruk van deze leuke aroma diffuser en over een paar weken laat ik jullie weten hoe mijn ervaring er mee is.

Wauw, een prachtig design, dat was mijn eerste reactie. Natuurlijk kende ik geurwolkje van de foto’s maar in het echt had ik ze nog nooit gezien. Ik heb gekozen voor de Unity diffuser. Een stijlvol slank model in de kleur licht hout die perfect in mijn interieur past. Het is licht van materiaal waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe neemt. Natuurlijk wilde ik hem meteen even aanzetten om te kijken hoe het zou gaan. Met een klein bakje die in de diffuser wordt geleverd kun je hem gaan vullen met water. Daarnaast druppel je naar eigen invulling een paar druppels van de etherische olien in de diffuser. Je sluit hem aan op de stroom en met een druk op de knop begint hij vrijwel meteen de stomen. En dat is me toch lekker. Heel subtiel hoor je hem een klein beetje pruttelen wat helemaal een rustgevend gevoel geeft. Daarnaast begint de rand op te lichten in verschillende kleuren wat een leuk effect geeft.

Mijn eerste indruk; echt een heel fijn product. Mooi om te zien en nog leuker wanneer hij aan staat. Nu ben ik erg benieuwd hoe hij mij de aankomende weken gaat bevallen en deel ik jullie mijn ervaringen. Ook deel ik dan welke etherishe olien ik heb gekozen en of ik die lekker vind of niet. Lees je volgende keer weer mee?

 

 

Kijk snel op de webshop van geurwolkje welke mooie modellen ze allemaal hebben.

www.geurwolkje.nl

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT