WEGDROMEN BIJ DEZE PRACHTIGE ORNAMENTEN IN HUIS

Wauw! Wat zijn ze prachtig in huis: ornamenten. Iets waar ik een mega zwak voor heb als een woning dit heeft. En bijna chagrijnig kan worden wanneer iemand zo gek is geweest om deze weg te halen bij een woning (herkenbaar?!). Er was namelijk een tijd dat ornamenten ‘uit’ waren. Onvoorstelbaar…

Ornamenten geven een extra charme aan een woning, historie en laten het karakter zien dat perfect bij de woning past. Ornamenten zie je vooral in jaren ’30 woningen terug. Een van mijn favorieten. Vaak zie je ze in combinatie met de oude glas en lood ramen.

Houd jij ook zo van ornamenten of zou jij ze weghalen? Laat het me weten. Hieronder vind je in ieder geval een overzicht met acht fantastische afbeeldingen die op verschillende manieren deornamenten laten zien. Van modern ingerichte woningen tot totaal in het plaatje passende naar de jaren ’30 smaak ingerichte woningen. Dat is het fijne: ornamenten zijn in alle interieurs toe te passen. Dus bij ieders smaak zou een ornament een toevoeging zijn. Zwijmel je lekker met mij mee?!

ornamenten-interiorjunkie3

ornamenten-interiorjunkie4
ornamenten-interiorjunkie5
ornamenten-interiorjunkie6
ornamenten-interiorjunkie7
8

Beeld gevonden via:

1. Eenig Wonen. 2. Laurel Bern Interiors. 3. Design Market. 4. Eenig Wonen. 5. SF Girl by Bay. 6.Vogue. 7. SF Girl by Bay. 8. The Sunday Chapter.

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

oktober 13, 2020

HOME

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

LEAVE A COMMENT