HOME

We zijn nog niet aan het einde van 2020, maar dat het een bizar gek jaar is is een ding dat zeker is. Ik denk dat de meesten van jullie het met mij eens zijn wanneer ik zeg dat ik blij ben wanneer dit jaar voorbij is en we hopelijk vooruit kunnen kijken naar een fijne toekomst, zonder corona. Ik kan het woord niet meer horen… Maar gezondheid voorop en laten we er vooral met z’n allen voor zorgen dat we dit virus onder controle krijgen.

Ik typ dit blog terwijl ik net de tv maar heel snel heb uitgedrukt, de persconferentie was alles behalve positief en eerlijk is eerlijk, ik mis het spontane leven. Het zet me daarnaast aan het denken- want hoe chagrijnig ik er sommige momenten van kan worden moeten we daarnaast natuurlijk ook vooral positief blijven en vooral blijven kijken naar de dingen die wél kunnen. Zo stond bloggen bij mij op een heel laag pitje. Zonde eigenlijk, want als je terugkijkt en ziet dat er twee jaar gewoon een ”team” voor mij blogde, ja dan kijk ik toch wel heel trots terug! Maar aangezien er nu genoeg momenten zijn die we thuis moeten doorbrengen, zal ik kijken of ik het enthousiasme weer terug kan vinden. En wie weet in de toekomst weer een blog team opstellen?

Natuurlijk moeten we momenteel een aantal dingen laten door het virus maar laten we er dan vooral thuis een fijne plek van maken! Afgelopen April ben ik verhuisd naar het prachtige Dokkum. Ik had het geluk dat ik net voor corona echt uitbrak een fijn appartement had gevonden. Na ongeveer 3 bezichtigingen kwam ik in een prachtig pand terecht waar ik als een blok viel voor de houten balken. Ik had nog zo gezegd ”ik ga niet teveel klussen hoor- misschien wat schilderwerk en daarna klaar” maar de mensen die mij kennen wisten wel beter. Uiteindelijk is inderdaad alles gewit én is er door het gehele appartement een nieuwe witte laminaatvloer gelegd. Met de nadruk op ”gelegd” want alle credits naar m’n vriend en vader! De inrichting had ik al in m’n hoofd voordat ik erin trok. Ik heb vrijwel alles opnieuw gekocht- het enige dat is meeverhuisd zijn de eetkamertafel en het bed.

De stijl die je terugvind in de woning noem in clean en Scandinavisch. De basis van de woning is wit met accenten van grijs, zwart en hout. En yes, om het hout kun je absoluut niet heen. Het huis heeft namelijk maar liefst acht zichtbare balken. En deze maken toch echt het huis. Vandaar ook deze keuze van de witte vloer. Toen ik deze ruimte voor het eerst binnenstapte miste ik lucht en ruimte. De witte vloer creëert dit en zorgt voor onwijs veel licht in de ruimte en laat hem ook groter lijken. Daarnaast komen door het witte contrast de balken erg mooi uit en zijn het de eye-catchers van de woning!

Ik wil in de aankomende blogs proberen iedere keer een kamer de spotlight te zetten en jullie meenemen in mijn keuzes.

Daarnaast mag ik alvast verklappen dat er binnenkort een onwijs toffe samenwerking aankomt – met een verassend nieuw interieur! Ik kan niet wachten…

 

More articles

januari 6, 2021

De ideale thuis werkplek

januari 4, 2021

Inside Blinds – ”Interior Innovation from within.”

juni 8, 2020

BOOMBRUSH a reason to smile

november 26, 2019

HELLO MOTIFLOW

LEAVE A COMMENT