top of page

CREATIEVE STUDIO

Scherm­afbeelding 2023-11-22 om 15.34.40.png
Scherm­afbeelding 2023-11-23 om 09.50.55.png

Deze creatieve Studio in Drachten van Studio Meau was een blank canvas. Wat nu dient als een opslag/hok wordt binnenkort verbouwd tot een creatieve studio van kunstenares Bianca van Studio Meau.  De wens was een creatieve studio die op meerdere manieren te gebruiken is. Zowel voor het creëren van de kunstwerken, de mogelijkheid om workshops te geven, mensen te ontvangen en te gebruiken voor fotoshoots en voldoende opbergruimte. Het waren ideeën die in haar hoofd omgingen. Daarnaast natuurlijk passend bij haar stijl, neutraal, warm, tijdloos en stijlvol. Aan mij de taak hier een geheel van te maken. 

Een groot eiland met aangrenzend een tafel in het midden zorgt voor een efficiënte manier van de ruimte. Zo is er plaats voor een tafel met 4 stoelen en is er voldoende werkruimte op zit- en sta hoogte. Daarnaast is er op deze manier zelfs nog ruimte voor een kast over bijna de gehele achterwand zodat er voldoende opbergruimte beschikbaar is. 

Een sfeervolle, inspirerende en functionele plek om de mooiste kunstwerken te creëren. 

SLAAPKAMER

DRACHTEN

Een slaapkamer is dé plek om tot rust te komen. Want een goede nachtrust is essentieel om overdag goed te kunnen functioneren. 

Dit begrepen ook de bewoners van deze woning in Drachten. De slaapkamer is nu nog vooral praktisch maar ze verlangen naar een fijne plek met sfeer. Het gevoel dat je iedere dag mag slapen in een luxe hotel suite. 

Dit creëerde ik doormiddel van de combinatie van warme, rustige kleuren, gecombineerd met verschillende materialen voor een rijkere uitstraling en grote elementen om luxe toe te voegen. Ook is er een plek gecreëerd om je rustig klaar te maken voor de dag. Dit omdat hotel gevoel nog meer te accentueren.

De tv moest wel blijven maar vonden ze, zoals denk ik veel van ons, niet heel mooi. Daarom heb ik gekozen voor een opmaat gemaakte kast om de tv zodat deze mooi wegvalt en niet meer zo de aandacht trekt. 

Sfeervol en tijdloos wat weer zorgt voor duurzaam geluk!

Scherm­afbeelding 2023-11-19 om 12.12.48.png
Scherm­afbeelding 2023-11-19 om 12.18.25.png

WONING

ALKMAAR

Scherm­afbeelding 2023-10-25 om 12.54.08.png

In Alkmaar staat deze moderne jaren '70 woning. Met de trotste eigenaren Raymon en Mendie. Zij kochten onlangs hun eerste koopwoning samen. Een prachtige ruime tussenwoning in het mooie Alkmaar. Een woning met veel ruimte beneden en met een grote schuifpui richting de tuin. Bij het kopen van de woning was de mooie zwarte keuken met kookeiland al aanwezig. De wens van Raymon en Mendie was om een thuis te creëren die warmte en rust uitstraalt en welke in balans is qua meubels, materialen en kleuren. De stijl die hun aanspreekt is Japandi.

 

DRÖMHUS mocht aan de slag met een indelingsplan, kleurenplan en een lichtplan, het ''let's go ALL IN'' pakket. Met reeds aangekochte en bestaande meubels maakte ik een geheel plan. Dat resulteerde in een rustige basis waar ze beide na hun drukke werkdag optimaal kunnen ontspannen. 

KEUKEN

DOKKUM

Voor deze begin 1900 woning in Dokkum ging DRÖMHUS aan de slag met een keukenontwerp. Een mooie uitdaging want het is een kleine maar fijne keuken die een totale make-over mocht ondergaan. Het is een smalle ruimte waar de indeling vast stond.

 

De wens was om een minimalistisch tijdloos ontwerp neer te zetten met natuurlijke kleuren en materialen. Een mix van Japandi en Scandinavisch design. Er is gekozen voor licht eiken keukenfronten, in combinatie met een licht marmeren blad. Een mooie rijke combinatie waarbij beide materialen elkaar versterken. Op de wanden is gekozen voor een rustige beige basiskleur waardoor de keuken als ware eyecather dient in de ruimte en helemaal tot zijn recht komt. Een tijdloos design die jaren mee gaat en die je nog eindeloos kunt combineren en vernieuwen met het afwisselen van accessoires.

Schermafbeelding 2021-11-24 om 15.17.51.png
Scherm­afbeelding 2023-10-25 om 16.28.06.png

WOONKAMER

DAMWÂLD

In Damwâld vind je deze prachtige woning, die door Redmar & Meta volledig naar hun eigen hand is gezet. Met een flinke dosis affiniteit voor interieur hebben ze elke ruimte in huis onder handen genomen, behalve één: de woonkamer.

Hier stapte DRÖMHUS in het plaatje, met een plan voor de woonkamer. We begonnen met een moodboard en zetten vervolgens de plannen om in gedetailleerde 3D-ontwerpen. Hun wensen waren helder: een ruime woonkamer met aardse kleuren, een knusse hoekbank en absoluut een haard.

 

Nu is het gehele project voltooid en kunnen ze genieten van een heerlijk ruime woonkamer. De kers op de taart is het op maat gemaakte wandmeubel dat het geheel afmaakt.

bottom of page